Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 733,655  ·  Online: 2  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2014-04-13 - Lány mérkőzések
Nyomtatható változat!

Fonyód után Érden is győzelem

Reggel indulás Fonyódra, ahol az unihoki lány bajnokság fordulójára került sor. Jó ismerősök vagyunk itt, hiszen 3 évig oda jártunk edzőtáborozni, kíváló körülmények közé (Zserbó kutya még 3 hónapos volt, amikor tavaly voltunk, most 13 hónaposan ismét eljött velünk. Köszönjük a vendéglátást :)!)

időben érkeztünk, kicsit korán is, de a lányoknakl volt idejük kényelmesen készülni a meccsekre. A 3 kispályás után felnőtt meccs is következett, ami meghatározta a tervezett taktikát.

Na ez annyira nem sikerült, hogy első ellenfelünk, az Ares vezetést szerzett, sőt az egyenlítés után ismét betaláltak. Kicsit izgulni kellett, de aztán egy jó lövés után átvettük a vezetést és sikerült megtartani is. 1 meccs pihenő, majd a Vajda következett. Sokkal nehezebb mérkőzésre számítottunk, de a lányok bemelegedtek és sorra alakítottálk ki a szebnl szebb helyzeteket, lőtték a gólokat. Rácz manka kapott gól nélkül hozta meccset. Végül ismét az Ares következett, ez már komolyabban vett és így jóval simább mérkőzés lett. Öröm volt a 2 fiatal jó teljesítménye.

 

Ares HC  - Phoenix Fireball SE  2 - 3

Phoenix Fireball SE - Vajda WS  8 - 0

Phoenix Fireball SE - Ares HC    5 - 2

 

 

Csapat:

Rácz Anna - Fodor Eszter, Nyerges Dóra, Papp Rebeka, Reusz Anna, Stipsicz Orsolya, Szalai Dóra, Tóth Marcella, Zalka Lenke,

 

Öltözés, indulás, egy fagyi hazafelé a leellei Márton cukrászdában, majd irány Érd.

kicsit korán ideértünk (forgalom igeen gyér volt és az autók is bírták a megengedett max sebeességet), így beiktattunk egy kötelező 20 perces fekvést a "kicsiknek".

 

A kézisek 16.55-kor már át is adták a termet, de addig mindkét csapat túl volt az általános bemelegítésen, a labdát pedig gyorsan megcsináltuk. Előzetesen nehéz volt bármit is jósolni a meccsről, de azt reméltük, hogy egy izgalmas, élvezetes játékban lesz részünk.


Női OB R/4. ápr. 13. 17.00 Érd

Neumann Pillangók - Phoenix Fireball SE 4 - 9 (2-1,1-5,1-3)

Gulyás Nelli, Frischmann Flóra, Rácz Anna - Bredár Bora (1+0), Elek Zóra, Fehér Dóra, Fodor Eszter (2+1), Hotz Evelin (1+0), Nyerges Dóra (1+0), Szedlák Alexandra (1+2), Takács Barbara (0+2), Takács Brigitta (0+2), Zalka Lenke (1+0)

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!