Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 736,824  ·  Online: 4  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2014-05-24 - Női OB - R/6
Nyomtatható változat!

A 4. helyen végzett fiatal csapatunk

Női rájátszás utolsó mérkőzésére került sor. Ellenfelünk a Neumann, és ez már a 3. mérkőzés. Az elsőt mi nyertük, a másodikat nagy csatában a Neumann és a 3. meccsre maradt a döntéss, ki lesz a bronzérem.

Számunkra az is nagy szó volt, hogy az év során jobbnál jobb meccseket játszottunk, megszerongattunk mindenkit, nyertünk majd minden csapat ellen és a bronzéremért is nagy csatában voltunk.

 

A lányok példamutatóan készültek a meccsre, mindenki teljes koncentrációval edzett és a ennek szellemében várhattuk a kezdő sípszót.

 

Neumann FSE Pillangók - Phoenix Fireball SE 5 - 0 (1-0,2-0,2-0)

Frischmann Flóra, Gulyás Nelli, Rácz Anna - Bredár Bora, Elek Zóra, Fehér Dóra, Fodor Eszter, Hotz Evelin, Nyerges Dóra, Roa Divina, Stipsicz Orsolya, Szedlák Alexandra, Szalai Dóra, Takács Barbara, Takács Brigitta, Tóth Marcella, Zalka Lenke

 

Egy taktikai csatára volt kilátás, hiszen az ellenfél rutinját csak okosan lehetett kezelnünk. Nagyon jó védekezéssel leptük meg a kékmezeseket, ha a védelem kapitulált, Rácz Manka tette a kapuban dolgát. Kontráink veszélyesek voltak, sajnos a másik oldalon Kárpáti Enikő is jó formában volt (egéssz meccsen, kicsit demoralizált minket). A harmad nagy csatájában egyetlen gól született, de egy gól nem előny ebben a sportágban (sem).

A második 20 percre feljebb helyzetük védekezésünket és megpróbáltuk saját kapuja előtt megzavarni ellenfelünket. Ez többször sikerült is, de a befejezésünk rendre elakadt a kapusban. Egy picit megfogta csapatunkat a 2. kapott gól, de még mindig volt lendület. A harmad közepén ismét kapott gól, itt egy pici fáradtságot lehetett érezni. A szünetben egy utolsó felrázás, megpróbálni a lehetetlent. De elfáradtunk. Becsülettel küüzdötte végig a mérkőzést a csapat, de a bajnokság végére ez a fitala társaság nagyon elfáradt.

 

Gratulálni lehet csak a lányoknak. A semmiből kellett taplra állni, felépíteni mindent, és nyugodtan kijeeleenthetjük, hogy sikerült. Emellett a lányoknak felvéátelizni kellett, megfelelni a gimnázium 1. osztályában, elkezdeni dolgozni. 2 felnőtt játékossal és a többiek közel nulla rutinnal rendelkezve kezdtük az évet. Mára van egy csapatunk, akik szeretnek és akarnak floorballozni, és terveket szőnek ebben a sportágban. Reméljük van értelme.

 

Szép volt lányok, nagyon ügyeske voltatok, jöhet a pihenő és a következő év.

 

 

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!