Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 736,762  ·  Online: 6  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2014-05-31 - KUPAGYŐZTES! KUPAGYŐZTES!!
Nyomtatható változat!

     Magyar Kupa győzelemmel zárt férfi csapatunk!!

Komáromban rendezték a Magyar Kupa döntőket.

 

Először a női mérkőzésre került sor. Lagymatag első 2 harmad után (3-1 az Eger javára) kezdet felpörögni mindkét csapat. A Neumann előbb szépített, majd egyenlített a 46. percben és a vezetsét is átvette a 49-ben. Az 51, 52. percben az Eger fordított, de másfél perccel a vége előtt a Neumann ismét egyenlített. A végén még maradt egy meg nem adott egri gól. Jöhetett a hosszabbítás, amiben 1:39-nél az előbb meg nem adott gólja helyett Simon Szandi ismét lőtt egy szabályosat és így kupagyőztes lett a MEISE Eger.

Gratulálunk!

 

A végére nagy izgalmkata hozó női mérkőzés megadta az alaphangulatot a férfi meccshez. Csapatunk eegy elvesztett bajnoki cím után próbálta magát ismét csúcsforma közeli állapotba hozni egy akár vért is kívánó nézőközönség előtti mérkőzésre.

 

SZPK-Nokia - Phoenix Fireball SE 2 - 5 (0-3,2-1,0-1)

SZPK: Ábrahám Balázs, Bagi Martin Imre - Ádám Milán, Benkei László, Bognár Gergely, Bondor Csaba, Czank Dávid, Darai Bence, Darai Máté, Haris Tibor, Mészáros Szabolcs, Molnár András, Móricz Dávid, Németh Richárd, Pfneiszli Péter, Sztojanov Olivér, Tóth Máté Gábor, Váradi Tamás, Kanczler Ádám

PHOENIX: Jani Sándor, Hotz Erik - András Ádám, Champier Mihály, Csorba Gellért, Frischmann Bálint (1+1), Harangozó Szilárd (0+1), Illyés Árpád, Kádár Gergely (1+0), Németh Zoltán, Rácz Zsombor, Radványi Balázs, Rési Tamás (0+1), Rési Zoltán (1+1), Szalai Kristóf, Törő Bence, Müller János (2+0), Csipkereki Roland

edző: PAFFÉRI ANDRÁS

 

 

Az első harmad eleje tapogatozó játékot hozott, de a 10. percben votlott a komáromi védelem, Rési Tomi pazar passzát Müller János vágta a hálóba. 5 perc múlva a kisbüntetésből visszajövő Rési Zubu adott jó labdát Frischmann Bálintnak, máris 2 gólos vezetés. Még a harmad előtt Harangozó Szilád volt az előkészítő Müller Jani gólja előtt. 3-0. Jó kezdés, de a neheze még hátra van.

A második 20 perc eegy gyors SZPK góllal kezdődött. Aztán ismét megnyugodott a csapat és kiegyenlített játék folyt, kapusok védtek, Jani Sanyi hatalmas formában. A 13. percben Radványi Balázs hatalmas lövése a kapufán csattant, de pont Kádár Gergő elé pattant, aki belőtte a szinte üres kapuba. 2 perc múlva újabb komáromi gól, aztán csak küzdelem maradt a hátralévő időben.

kettős kiállítás a harmad elején, de a nagyobb játéktér nekünk kezdvezett, Rési Zubu lőtt nagy gólt (a: Frischmann Bálint). Később egy SZPK, majd egy páros kiállítás, de a kemény játékot a srácok tűrték, bírták. Egyszerűen nem hagytak teret az ellenfélnek, a védekezés kíválóan ment, meg volt az összhang a mezőny és kapus között. A végén még 2 komáromi kiállítás (közte egy 5 perces erőszakos ütésért..), de az eredményen nem tudtak változtatni.

 

Nehéz helyzetből kellett felállni, de sikerült. Csapatunk képes volt 2 héttel a vesztes helyzetből felemelkedni, és a tanulságokat a maga javára fordítani. ELSŐ. ez az ELSŐ kupagyőzelem, áhított, hiszen egy kiszámíthatatlan sorozatot kell végig hibátlanul teljesíteni.

 

Gratulálunk a srácoknak és Pafféri Andrásnak!! SZÉP VOLT FIÚK, hajrá PHOENIX!!!

 


 

 

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!