Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 736,939  ·  Online: 3  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2014-09-02 - Az új CÉL: Helsinborg, 2015. ápr. 29- máj.3 U19 VILÁGBAJNOKSÁG
Nyomtatható változat!

Határozott játékkal út a VB-re

Kissé kalandos utazás után megérkezett a csapat Madridba, hogy csütörtöktől vasárnapig 4 mérkőzéssel kivívja a továbbjutást a 2015-ös világbajnokságra. A csoportból 1 továbbjutó van.

 

Magyarország - Ausztria  6 - 1 (4-0,1-1,1-0)

Hotz Erik István, Szuri Zoltán - Illyés Lóránt Máté, Schieszler Mihály, László Dániel, Pete Barnabás, Ádám Milán (4+1), Varga Gergő, Kiss János, Pfneiszli Péter (1+4), Kvasznicska Norbert, Varga Levente (0+1), Ágoston Dávid, Rési Zoltán, Mile Benedek (1+0), Czank Dávid, Molnár Dávid, Lukácsi Boldizsár, Hoffmann Tamás, Bondor Csaba
szövetségi kapitány: Siklósi Evelin; edző László Péter, asszisztens: Szöllősi Eszter

 

Bár kicsit izgultunk a mérkőzés előtt, a srácok úgy döntöttek, nem engedik ki kezükből a győzelmet. Az első harmadban 4-0 (mesterhármassal Ádám Milán részéről gólban, mesterhármassal Pneiszli Péter részéről aszisztban!). A következőkben már kiegyenlítettebb játék folyt, de az eredmény és ami fontosabb, a különbség ebben nem változott. A fiúk fegyelmezetten játszottak, maximálisan betartva az edzői utasításokat. Az utolsó pillanatokban már csak a végspő sípszót kellett várni, hogy hivatalosan is ki lehessen jelenteni:

a 2015-ös U19 VILÁGBAJNOKSÁG résztvevője Magyarország!!!

 

Gratulálunk a csapatnak: játékosoknak, edzőknek, segítőknek és reméljük az elkövetkezendő szűk 9 hónap megteremti a felkészülést erre az eseményre.

 

Magyarország - Olaszország 12 - 3 (3-1,5-1,4-1)
Hotz Erik István, Szuri Zoltán - Illyés Lóránt Máté, Schieszler Mihály, László Dániel, Pete Barnabás, Ádám Milán (1+0), Varga Gergő (0+1), Kiss János, Pfneiszli Péter (3+2), Kvasznicska Norbert (0+3), Varga Levente (0+1), Ágoston Dávid (0+1), Rési Zoltán (1+0), Mile Benedek (2+0), Czank Dávid, Molnár Dávid, Lukácsi Boldizsár, Hoffmann Tamás (4+0), Bondor Csaba (1+0)
szövetségi kapitány: Siklósi Evelin; edző László Péter
BP.: Kvasznicska Norbert

 

Egy nagyon fontos győzelem a mindent eldöntő Ausztria elleni meccs előtt. A csapat behúzta ezt a nehéznek gondolt mérkőzést. A fáradtság és sorozatterhelés már érezteti hatását, de biztosak lehetünk benne, ha vasárnap reggel mindenki 120%-osan fog teljesíteni!

 

szeptember . 11.00 Hollandia - Magyarország  2 - 19 (1-7,1-5,0-7)

Hotz Erik István, Szuri Zoltán - Illyés Lóránt Máté, Schieszler Mihály, László Dániel, Pete Barnabás, Ádám Milán (2+2), Varga Gergő (1+0), Kiss János (2+0), Pfneiszli Péter (3+1), Kvasznicska Norbert (1+3), Varga Levente (3+1), Ágoston Dávid (0+1), Rési Zoltán (1+0), Mile Benedek (1+1), Czank Dávid, Molnár Dávid, Lukácsi Boldizsár, Hoffmann Tamás (3+2), Bondor Csaba (1+1)
szövetségi kapitány: Siklósi Evelin; edző László Péter

BP.: Hoffmann Tamás

 

A második mérkőzésen is nagyarányú győzelmet aratott a magyar válogatott. Nem volt egy súlycsoportban a 2 csapat, ez minden harmad eredményén meglátszott. A srácok lőttek gólt emberhátrányban (kettőt is!), de  játék minden elemében ellenfelük fölé nőttek.

Gratulálunk a jó eredményhez, következhet az olasz válogatott (olasz-fehérorosz 5-5, olasz-osztrák 3-12), akikenk az eredményei előre is bizakodásra adnak okot.

 

szept. 4. 13.45  Magyarország - Beloruszia  14 - 2 (4-0,4-1,6-1)

Hotz Erik István (0+1), Szuri Zoltán - Illyés Lóránt Máté, Schieszler Mihály, László Dániel, Pete Barnabás, Ádám Milán, Varga Gergő, Kiss János, Pfneiszli Péter, Kvasznicska Norbert, Varga Levente, Ágoston Dávid, Rési Zoltán, Mile Benedek, Czank Dávid, Molnár Dávid, Lukácsi Boldizsár, Hoffmann Tamás, Bondor Csaba
szövetségi kapitány: Siklósi Evelin; edző László Péter

BP.: Pfneiszli Péter,

 

Hotz Erik gólpasszával indult a mérkőzés, utána gyorsan még egy találat. Fokozatosa húzott el a magyar csapat ellenfelétől, a kislátszámú fehérorsz csapat a végén már szinte ellenállást sem fejtett ki. Talán a legkönnyebb meccsen van túl a csapat, de egy kis csapat összerázésra megfelelt.

Szeptember 5-én a hollandok következnek, reméljhetőleg hasonló különbségű eredmény születik.

 

 

A csapat mérkőzései:

szeptember 6. 12.45 Magyarország - Olaszország

szeptember 7. 8.00 Ausztria - Magyarország

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!