Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 736,920  ·  Online: 4  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2015-03-07 - Női OB, utánpótlás
Nyomtatható változat!

Nem sikerült a pontszerzés

   Női bajnokság 13. mérkőzés. Irány Pestszentlőrinc, az IBK CH otthona. Lagymatag bemelegítés, ennek megfelelően pocsék kezdés. már az első percben gólt kaptunk, majd a 7 perc múlva még egyet.. Bátortalanul játszottunk. A harmadot 0-3 eredménnyel zártuk, nagyon kellett a a szünet.
   Aztán 5 perc alatt minden megváltozott. Előbb Elek Zóra értékesített egy büntetőt, majd Szedlák Szandi lőtt be egy jó helyzetet, aztán Bredár Bora lőtt hatalmas gólt. Mindezt 3 perc alatt. Jött egy ellenfél gól, majd Petri Zsófi (NEM Szedlák Szandi!!!) lőtte be az újabb egyenlítő találatot. és még csak 5:48 telt el..
Innentől kezdve RÁCZ MANKA bravúrjaival tartottuk a döntetlen állást. Védett így, védett úgy, a védelemmel maga előtt teljes összhangban tartották a frontot. Elől is vitézkedtünk, ott a befejezéssel akadtak gondok (nem, sajnos még közelről sem találtuk el a kaput..frown hangulatjel ). Inkább a mienk volt a harmad, a javulást tekintve mindenképp.
   Egy buta kiállításból gólt kaptunk, de még ugyanazon percen belül érkezett rá a válasz, Hotz Evelin hatalmas bombájával. Az 52- percben egy belőtt labda védőnkről szerencsétlenül a kapunkba pattant és erre már nem tudtunk válaszolni.
 

Pontot akartunk rabolni és ez majdnem sikerült. A meccs egészét tekintve egy döntetlen igazságosabb lett volna, de a sport néha nem az.
 

Gratulálunk a lányoknak, mert ismét képesek voltak nagy hátrányból felállni és megmutatni, hogy mit is jelent Phoenixnek lenni!!


IBK CH - Phoenix Fireball 6 - 5 (3-0,1-4,2-1)
Gulyás Nelli, Rácz Anna - Bredár Bora (1+0), Elek Zóra (1+0), Fodor Eszter (0+2), Hotz Evelin (1+0), Nyerges Dóra, Petri Zsófia (1+0), Roa Divina, Stipsicz Orsolya, Szedlák Alexandra (1+1), Szalai Dóra, Zalka Lenke

 

 

U11 bajnokság

 

Dunai Krokodilok - Phoenix Fireball SE   0 - 34

 - Dobner Kolos, Stolk Flóra, Szentiványi Zsófi, Sami Taipale, Dercsényi Bence, Andacs Boldizsár, Guthy Koppány, Kovács Benedek, Milo O'Brien

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!