Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 733,671  ·  Online: 4  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2015-05-24 - Utánpótlás mérkőzések - lányok, fiúk vegyesen
Nyomtatható változat!

Lassan minden bajnokságban véget érnek a küzdelmek

Lány U13 bajnokság

Phoenix Fireball SE - Vajda-Ws SC  0 - 3 (0-1,0-1,0-1)

Illés Vilma - Hóka Júlia, Badar Borbála, Dercsényi Fanni, Piukovics Anna, Stolk Janka, Stolk Flóra, Szkurka Panna, Fertőszegi Zsófia, Szentiványi Zsófia

 

Az elmúlt hétvége mérkőzéseiről még nem került fel rövid beszámoló, most pótoljuk azokat:
A lány U13-ban nagy lehetőség kapujában állt csapatunk, hiszen ha 2 ponttal gazdagabban vágunk neki az utolsó fordulónak, akkor akár az aranyérem is látótávolságra kerülhetett. Sajnos kis csapatunkat sérülés sújtotta, Badar Bori bár megpróbálkozott a játékkal, de látható volt, h minden lépés fájdalmat okoz neki. 3 védő helyett így 2 leánynak kellett szinte végig bírnia a meccset. Nagyon jól kezdtünk, de aztán ahogy telt az idő, fáradtak a lányok és a hosszabb cserepaddal bíró Vajda előnyhöz jutott. Az első harmadban egyhez, a másodikban kettőhöz, a harmadikban pedig már 3-0 volt az eredmény. Nem tudtunk felzárkózni, és a végére már fejben is elfáradt a csapat.
Május 31-én még 1 fordulót rendeznek Pakson, reméljük ott szépen fejezhetjük be a bajnokságot, addig készülünk :)!

 

Fiú U15 bajnokság

Phoenix Fireball SE - IBK CH  5 - 8 (1-2,2-3,0-1)

Judák Anna - Frischmann Ákos, Gróf Dávid, Korbonits Dániel, Magyar Petra, Fayarchuk Aidan (1+2), Németh Gergő (1+0), Tamási Zoltán, Bacsa Domán (0+1), Szabó Martin, Oravecz Kinga Anna, Kende Márton (1+0), Mátó Zsombor

 

Az U15 fiú utolsó bajnokiját is a TF-en rendeztük meg. A CH-t fogadtuk. Bár erősen kezdett ellenfelünk, mi is jó támadásokat vezethettünk és szépen védekeztünk. Egy eladott labda után szerzett vezetést ellenfelünk, majd egy emberelőnyt értékesítettek. De már nálunk is több lövés ment a kapura, és a harmad vége előtt sikerült szépíteni. A 2. harmadot góllal és egyenlítéssel kezdtük, erre 2 CH találat érkezett. Kende Marci egy nagyon okos gólt lőtt, azonban ma mi hoztuk helyzetbe az ellenfelet kapunk előtt eladott labdákkal. Jól játszott a csapat az utolsó játékrészben is, de a végeredményt a fekete mezesek gólja állította be (3-6).
Az idei év ezzel lezárult, sokan kiöregedtek ebből a még könnyebbnek mondható korosztályból, hogy jövőre még nagyobb feladattal álljanak szembe. Sok sikert a következő évre is az egész csapatnak!

 

Fiú U17 bajnokság

Phoenix Fireball SE - Dunai Krokodilok 8 - 9 (3-2,2-5,2-2)

Rácz Anna - Illyés Lóránt (0+1), Jávor Ádám,  Hóka Iván (5+1), Mátó Zsombor (0+1), Szabó Martin, Tamási Zoltán, Szamosi Márk, Mile Benedek (2+0), Szenthelyi Kristóf (0+1), Sebrek Dániel (1+0), Prencsovszky Zsombor, Fayarchuk Aidan, Bacsa Domán, Bacsa Botond

 

Ellenfelünk kérésére elhalasztottuk a múlt heti érkőzést, de ennek leginkább mi ittuk meg a levét. Sok iskolai elfoglaltság miatt csak kisebbik rosszat választhattuk. Sebrek Dani 1 hetes beetegség után jött meccsre, Kardos Zsoltot Rácz Anna heelyettesítette, Schieszler Misi még mindig nem volt játékra alkalmas állapotban.. De mivel lassan vége az évnek is, muszáj volt záros határidőn belül játszani.

Rosszul keezdtük a meccset, még fel sem álltunk a kezdéshez, máris góllal köszönt be az ellenfél. 10 percet kellett várni Mile Benedek egyenlítőtalálatára (a: Szenthelyi Kristóf). 3 percre rá ismét Kroki gól,de Hóka Iván 2 egyéni akciója után átvettük a vezetést.

Vele kezdődött a második harmad is, majd Sebrek Dani lőtt szép gólt, de ezek utén 5x ellenfelünk volt eredményes. Két gólos hátrányból kezdhettük az utolsó játékrészt.

Krokidil találat utn ismét Hóka Iván vette vállára a csapatot és 2 góljával közel került az egyenlítés lehetősége. Ellenfelünk időt is kért, de Mile Benedek egálra változtatta az eredményt. Emberelőnybe is kerültünk, amit nem sikerült kihasználni, sőt a vége előtt 3 perccel A Krokdilok visszeevtték a vezetést. Egy sérülés miatt (a hírek szerint a fiút a mentő kórházi kivizsgálásra vitte, majd még éjjel hazaengedték - jobbulást kívánunk!) sokáig állt a játék, az utolsó pillanatokban nem sikerült egyenlíteni, így ellenfelünk a győzelemmel a bajnokság ezüstérmét is hazavihette.

Nehéz meccset bizonyított pár játékos, hogy képes egy csapatot irányítani, vezetni, de sok fiatalnak még rengeteget kell edzeni ahhoz, hogy felnőljön a feladaathoz. Jövőre fiatalok lépnek feljebb, de sokan kiöregszenek, lehet bizonyítani!

 

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!