Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 737,718  ·  Online: 3  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2015-07-25 - Brno, edzőtábor
Nyomtatható változat!

         A facebook után ide is felkerülnek a hírek 

 

BRNO 2015 - HUMMEL OPEN KIDS

 

6 mérkőzés, 2 győzelem, 7 lőtt gól és 21 kapott. 1 továbbjutás büntetőkkel, 180 perc játék. 9 phoenixes mellett 3 vendégjátékos az U19 válogatottból. Ezek a statisztikai adatok.


Az elmúlt évben gy bravúros bronzérmet hoztunk el. idén is szerettünk volna valami hasonlót, azonban sajnos nehezen indult a történet. Kevesen lettünk, ráadásul Szentiványi Zsófi meg is betegedett, így fel kellett kérni az u19-es lányokat besegítésre. Ők jöttek is, hihetetlen példát mutatva a kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. Egyből neves ellenféllel kezdtünk (Herbadent Praha SJM-PHX 6 - 2), a cseh elitligás bajnok utánpótlás csapata várt minket. Nagyon jól játszottunk, sőt 2 gólt sikerült is szereznünk. A következőn is nagyot küzdöttünk, de ellenfelünk tudása magasabb szinten volt (PHX - TJ Znojmo 2 - 4). Másnap reggel nagyok nélkül egy döcögős mérkőzés (Aligators - PHX 3-0), majd délután győzelem a Bohemians ellen (2-1 ide). A rájátszásban egy kiélezett meccsen rendes játékidőben döntetlen, a szétlövés utána nálunk lendülhettek a kezek magasba :)!!


Sok tapasztalatot szereztek a lányok. Sokkal jobb csapatokkal játszhattunk, lehetett rekedtségig szurkolni az U19 válogatottnak, tanulni a jobbaktól és együtt lenni.
Most egy kis szünet, 10 nap múlva edzőtáborban találkozunk!

 

Csapatunk:
Illés Vilma, Judák Anna - Fertőszegi Zsófia (0+2), Gábriel Zsófia, Hóka Juli (2+1), Magyar Petra (2+0), Oravecz Kinga Anna, Papp Rebeka, Piukovics Anna (2+1) és Fülöp Anna (0+1), Galambos Eszter (1+0), Gönczi Eszter (1+0)

Nagyon köszönjük a szülőknek a sok segítséget, a kitartó buzdítást és hogy megteremtették a lányoknak a lehetőséget, hogy itt legyenek és ilyen jól érezzék magukat!

 

EDZŐTÁBOR - TÁPIÓSZENTMÁRTON

 

Szokásos helyünkön tartottuk évadzáró edzőtáborunkat. Tápiószentmártonban minden adott pár nap felhőtlen eltöltéséhez.  A nagy meleg ellenére rengeteget floorballoztunk, de volt sorverseny, városi portya, nótabemutató, avatás, medencézés, szalonnasütés, sok beszélgetés, pajtizás és floorball, floorball, floorball. A fiatalok még jobban megismerték egymást a csapatjátékok során (győztes az UFONIX a CupCakek előtt, harmadik helyen Chilik és Sötét Parasztok végeztek azonos pontszámmal) és legkésőbb szeptemberben összekacsintva köszönnek egymásnak :)!


Reméljük már mindenki kipihente a hosszú nappalokat és rövid éjszakákat. Aki jól érezte magát, tegye fel a kezét és jöjjön el jövőre is!

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!