Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 736,955  ·  Online: 5  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2015-09-20 - Győzelemmel kezdett OB1-es csapatunk!
Nyomtatható változat!

IBK Cartoon Heroes – Phoenix Fireball SE 3:7 (0-2;3-1;0-4)

 

IBK Cartoon Heroes – Phoenix Fireball SE 3:7 (0-2;3-1;0-4)
Időpont: 2015-09-05 14 : 00
Helyszín: Lőrinci Sportcsarnok, 1185 Budapest, Thököly út 5. - 0 ,

Az OB1 nyitófordulóján a Mesehősök fogadtak minket, a Tűzmadarakat. Az elmúlt időszakban mindig vendég sikerekkel értek véget a találkozók, ugyanakkor ezt a sorozatot szerette volna megszakítani a hazai gárda.
1. harmad: Ennek megfelelően kezdett is a CH, labdatartás, pörgős játék, röviden szólva meglepetésszerűen stabilnak tűnt az ellenfelünk. Nálunk az újoncok beépítésére még nem volt lehetőség, hiszen többen kihagyták a csehországi kalandot, így a sorokon látszott még a bizonytalanság és az ismeretlenség. Továbbá edzőnk, Pafféri András is csak a harmadik harmadban érkezett meg elfoglaltsága miatt, így gondoltuk elmegyünk és játszunk egy jót Pestszentlőrincen, természetesen bízva a győzelemben. Ahogy említettem nem volt zökkenőmentes a játékunk, el kellett telnie a harmad nagy részének, hogy nyugodtabban járassuk a labdát, helyzeteket alakítsunk ki, amelyek többnyire a hazai blokkban vagy a kapu mellett végződtek. A 18. percben egy kontrából Harangozó-Müller-Bacsa útvonal után a „mesés” hálóban kötött ki a lyukacsos, ahol utóbbi megszerezte élete első gólját az OB1-ben, ezúton is gratulálunk (0-1 gól: Bacsa, a:Müller)! A nyugalom ezután végérvényesen jellemezte játékunkat, így még a harmad vége előtt egy látványos csapatjáték után üres kapuig játszva szerzett találatot Csipkereki „Csiszolatlan” Roland Zubu gólpasszából (0-2 gól: Csipkereki, a:Rési Z.). A harmad vége.

2. harmad: A képlet maradt, a CH megnyomta a harmad első felét, kondival és technikával jól bírva számos helyzetet alakítottak ki, míg mi a gyors megindulásokra és akciókra támaszkodtunk. Több kapufáig és sajnos gólokig is eljutottak egy olyan szituáció után, amelyben nem volt meg a teljes bírói egyetértés. A gól az gól (2-2). A meccs szorossá vált, sőt a CH át is vette a vezetést egy szép ficakkal (3-2). A hazaiaknak ez megadta a kellő motivációt, hogy hosszú idő után legyőzzenek minket. A harmad vége előtt azonban helyre tette mindenki a gondolatait, a sorokat kicsit alakítottuk és nagyobb fokozatra kapcsoltunk, hiszen egy cél lebeg mindenki előtt, hogy a bajnoki arany lóghasson a nyakunkban a szezon végén, így minden pontra szükség van, pláne egy olyan rendszerben – ellentétben az elmúlt 2 évvel – ahogy van értelme az alapszakasznak. A váltás érződött is, a CH a harmad végére fejben és lábon fáradni kezdett, több helyzetünk adódott, és Harangozó távoli lövésével egyenlítettünk, és így vonultunk az öltözőbe a harmad után (3-3 gól: Harangozó, a: Rési T.).
3. harmad: Úgy jöttünk ki, hogy nyugodtan, higgadtan játszunk, a gólok úgyis jönnek fognak maguktól. Az edzőnk is közben megérkezett és akkora változás történt a játék képében, mintha egy új mérkőzést láttak volna a szurkolók a Lőrinci Sportcsarnokban. Gyorsabb, lendületesebb, magabiztosabb, ez jellemezte floorballunkat, míg a CH már többször lemaradt, elkésett, így több terünk és lehetőségünk is adódott a meccs hátralévő részében. A kapuban végig jól teljesítő Hotz Erik lehúzta a rolót, a támadójátékunk sokat fejlődött, élveztük a játékot. A gólok pedig jöttek, ahogy jönniük is kell ilyen helyzetben. Előbb Radványi fejezte be a támadást Frischmann megindulása utána (3-4 gól: Radványi, a:Frischmann), majd újra a mi Bazsink szerzett gólt, lecsapva egy labdára az ellenfél kapuja előtt (3-5 gól: Radványi). Időkérés a fáradó és egyre türelmetlen hazaiaknál, ugyanakkor ennek ellenére is tovább tartott az lendület, amellyel kimentünk a záró játékrészre. Rési Zoltán gólpassza után már gólt is szerzett látványos szólóját követően (3-6 gól: Rési Z.). A mérkőzés vége előtt pár perccel még kegyelemdöfésként Müller-Harangozó emberelőnyös akció után állítottuk be a végeredményt (3-7 gól: Harangozó, a:Müller)
Összességében elmondható, hogy a CH átlagon felül teljesítve 2 harmadon át meccsben volt bajnokesélyes csapatunkkal, amelynek játékában még van mit csiszolni, gondolva itt az újoncok beépítésére és a gólerősebb játékra. Röviden – közhelyeket szigorúan kerülve
smile hangulatjel
- a szezon eleji formát és a két csapat közötti különbséget teljes mértékben tükrözi a végeredmény, 7-3 ide, folytatás két hét múlva hazai pályán az Ares ellen.

Gratulálunk srácok, csak így tovább!!

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!