Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 736,462  ·  Online: 5  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2016-01-25 - mozgalmas és eredményes hétvége
Nyomtatható változat!

7 meccset játszottunk, volt bravúr, jó játék és javuló teljesítmény

OB1-es csapatunk több fontos játékosunk hiánya mellett is 7-2-re verte a bajnokság 2. helyén álló SZPK csapatát.
Már a 18. másodpercben vezetést szereztünk, Hotz Erik indítását váltotta gólra Müller János (7 gólunkból 6 találatnál "érdekelt" volt, gratulálunk!!), aki pár perc múlva ismét beköszönt. A harmad 4-0-ra végződött, de ezt növelni lehetett a következőben egy szépítő találatot követően. Az SZPK gól után újra mi jöttünk, 2-2 lett a harmad. Az utolsóban több volt a kiállítás (érdekes, hogy volt kiállítás..), de az utolsó játékrészt 1-0-ra hoztuk.

És a mérkőzés végén - talán sportágunkban először - DOPPING vizsgálatra került sor, 2-2 játékost vittek el mintavételre az ellenőrök.

 

A fiúk vasárnap 4 meccset játszottak. Mind a négy jól sikerült, 2 győzelemmel, 2 vereséggel ugyan, de javuló eredménnyel.


Legkorábban az U19 kezdett, 10-kor már a hűs népligeti csarnokban kergették a labdát. Illetve inkább ellenfelük, a Neumann FSE rohant utánuk, de 7+1 fővel is magabiztos győzelmet arattak (31-1).
Szegeden az OB2-esek játszottak, egy döcögősebb első harmad után sebességet váltott a csapat és meggyőző fölénnyel behúzta a 2 pontot (13-6 a javunkra).
És az OB3-as Titánjaink előbb a vendéglátó Dunaújvárossal meccseltek és 2 harmadon keresztül parádésan tartották magukat (4-4), de a végére elfáradt a csapat (10-5 vége). Utánuk következett a Sopron. Az első meccs sokat kivett a srácokból, ennek ellenére sokat sikerült javítani a korábbi eredményen (1. fordulóban 9-3 volt az eredmény, most 4-2).
Gratulálunk a srácoknak, szép volt fiúk!!

 

A lányok reggel a Vajda sátorban kezdtek. Sajnos fontos hiányzóink voltak, de ettől még bizakodva vártuk a mérkőzést. Kicsit visszafogott volt a csapat, talán az elmúlt heti betegségek, felvételik, félévzárások látszódtak a lányokon. Kapu előtti kavarodásból kaptunk 2 gólt, de egy szabadütés utáni találatunk visszahozta a reményeket. Azonban hiába kapcsolat magasabb sebességre a társaság, egy újabb Vajda gól után már nem találtunk a kapuba.


Délután a felnőtt bajnokságban jött a következő női meccs. Vendéglátónk a Neumann, aki udvariatlan módon 2-0-val köszöntek be 12 perc alatt. Első meccsét játszó Dubicz Andi érkezett és első Phoenix gólját szerezte meg (hogy utána még 2 találtunkban aktívan szerepeljen, gratulálunk!!). A harmad hatalmas irama a következőben is folytatódott, egy Neumann találatot eredményezve.
A harmadikban feljebb toltuk a védekezést, és ennek is eredményeképp a 2. percben Petri Zsófi lőtt a kapuba (a: Dubicz). Emberelőnyt nem sikerült értékesíteni, de kiegészülés után Szalai Dorka lövése célt tévesztett, de jó célt, mert Petri Zsófi tudott belekapni, 3-3 az állás. rengeteg labdát szereztünk, sokat dolgoztunk a pályán, igaz, hátul önfeláldozó védekezésre és kapus bravúrokra is szükség volt. Már szinte mindenki a döntetlenre szavazott volna, amikor Szedlák Szandi parádés labdát adott Dubicz Andinak, aki az 59. percben - mint később kiderült - győztes találatot ért el. 50 másodpercig kellett védekeznünk, közben kaptunk egy kiállítást (??), és néha csak az égiek segítették a csapatot, de ma mindenki velünk volt.
Ezt a meccset a lányok akarata, hite hozta ki győzelemre. Bíztak magukban, és ha nem is mi játszottuk a szép, látványos floorballt, de kitartásuk és küzdeni tudásuk jutalma értékes 2 pont és örömugrálás a pályán, szélén, lelátón :)!

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!