Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 737,602  ·  Online: 4  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2018-02-19 - Kettős siker a Magyar Kupában
Nyomtatható változat!

 Női és férfi csapatunk is Magyar Kupa BAJNOK!!!!!!

 

  

 Először a lányok játszották az MK elődöntőt, ahol nagyon szoros mérkőzésen 5-4-re győzték le a Neumann Pillangók csapatát, bejutva ezzel a február 18-ai MK döntőbe. 

Utánuk férfi OB1-es együttesünk következett, ők a komáromi SZPK B csapatával játszottak és 15-6-ra győzedelmeskedtek, szintén résztvevői lettek a döntőnek. 

Sajnos a Phoenix Wizards az SZPK első csapatát kapta, akik kétséget sem hagytak afelől, hogy vasárnap is játszani akarnak, 8-1-re győztek a Varázslók ellen.

 

A döntőben lányaink szintén hazai ellenfelet kaptak, az SZPK Komárom előző nap hosszabbításban győzte le az egrieket, de a döntőre már fáradtabban érkeztek, így is nagy csatára késztetve csapatunkat. 7-4-re nyertek a Phoenix lányok, történetünkben 4. alkalommal elhódítve a Magyar Kupát (2009, 2010, 2013).

 

A csapat tagjai:

Rácz Anna, Judák Anna, Illés Vilma - Blága Dana, Dubicz Andrea, Elek Zóra, Fehér Dóra, Fertőszögi Zsófia, Fodor Eszter, Hóka Júlia, Hotz Evelin, Magyar Petra, Nyerges Dóra, Oravecz Kinga, Petri Zsófia, Stipsicz Orsolya, Streliczky Anna, Szabó Alíz, Szalai Dóra, Tényi Anna, Tóth Marcella
edző: Varsányi Zsuzsanna

 

 

Az est fénypontja a férfi csapatok összecsapása volt. Az SZPK kezdett jobban, már 2-0-ra is és 3-2-re is vezetett, de innen fordított csapatunk és a harmadik harmadban magabiztosan 9-4-re nyerte a meccset és immár 2. alkalommal a Magyar Kupát!!!

 

Csapatunk: 

Jani Sándor, Hotz Erik - András Ádám, Bacsa Botond, Champier Mihály, Csipkereki Roland, Csorba Gellért, Fayarchuk Aiden, Frischmann Bálint, Görög Gergő, Harangozó Szilárd, Kádár Gergely, Kovács Balázs, Müller János, Rácz Domokos, Radványi Balázs, Rési Tamás, Rési Zoltán, Sebrek Dániel, Szenthelyi Kristóf, Varga Levente
edző: Pafféri András

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!