Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 738,016  ·  Online: 8  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2014-05-07 - BAJNOK CSAPAT!!!
Nyomtatható változat!

     U16-os csapatunk bajnokságot nyert!! 

A kartali mérkőzés tétje a bajnoki aranyérem volt. Sajnos volt aki betegség miatt nem tudott eljönni, volt, aki családi elfoglatság miatt. Így is 11 mezőnyjátékos és 3 kapus várta a kezdő sípszót.  

 

Neumann FSE - Phoenix Fireball SE   1 - 38  (1-9,0-15,0-14)

Kardos Zsolt, Veress Domokos, Rácz Anna - Aiden Fayarchuk (4+2), Bacsa Botond (3+2), Hóka Iván (12+8), Illyés Lóránt (5+3), Mile Benedek (4+5), Schieszler Mihály (5+2), Sebrek Dániel (5+5), Szamosi Márk, Szenthelyi Kristóf (0+2), Tamási Zoltán, Veress Barnabás (0+1)

 

4 percet kellett várni az első gólra, ellenfelünk mindent megtett ennek megakadályozásáért. Aztán beindult a gólhenger és 9-ig meg sem álltak a srácok. A Nemuann a harmad 15. percében egy szép kontrából gólt szerzett. A mássodik harmadban nagyobb sebességre kapcsoltak a fiúk és 15 gólig meg sem álltak. Szép, okos, hatalmas és szerencsés gól is akadt, ellenfelünk kapusa pedig csapatuk talán legjobbja volt. Az utolsó harmadban már igazi örömjáték folyt, a Neumann nagyon elfáradt, de ez az idei év BAJNOK CSAPATA a 60. percig maximálisan hajtva nyerte meg a meccset és a bajnokságot!

A mérkőzésen megsérült Szamosi Márknak jobbulást!

 

12 mérkőzés, abból 1 vereség (SZPK-Phoenix 4-3), 225 lőtt és 52 kapott gól önmagáért beszél. A góllövő listán a legjobb 10-ben 5 játékosunk található - Hóka Iván 84pont, Mile Benedek 78, Sebrek Dániel 57, Illyés Lóránt 56, Bacsa Domán 44), de mindenki szerzett pontot. Kapusaink jókor védtek nagyon jól, jó volt az életmentő beugrás, a védelem stabil volt, támadó egységeink pedig ontották a gólokat. Játszottunk 4 kőkemény meccset, 4 közepeset és 4 könnyűt. Mindenidők 2. legnagyobb arányú győzelmével biztosítottuk be az aranyérmet és csak remélni tudjuk, hogy jövőre ugyanez a csapat meg is védi azt (U17 bajnokság lesz kiírva).

 

A győzelem az edzők dícsére is, hiszen ennek a csapatnak a felkészítésén - minden játékost figyelembe véve - Csordás Tamás, Szedlák László, Varsányi Zoltán és Varsányi Zsuzsanna tevékenykedett, köszönet érte!

 

 

A bajnok csapat tagjai:

Kardos Zsolt, Veress Domokos, Rácz Anna - Aiden Fayarchuk, Bacsa Botond, Hangyál Ádám, Hóka Iván, Illyés Lóránt, Mile Benedek, Schieszler Mihály, Sebrek Dániel, Szamosi Márk, Szenthelyi Kristóf, Tamási Zoltán, Veress Barnabás, Bredár Bora, Elek Zóra, Takács Barbara, Takács Brigitta

edzők: Csordás Tamás + Szedlák László, Varsányi Zoltán, Varsányi Zsuzsanna

 

SZÉP VOLT CSAPAT, szlép volt fiúk és lányok!!!!

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!