Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 738,009  ·  Online: 3  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2015-07-25 - Phoenix nevezések, tudnivalók a 2015_2016 bajnoki évre
Nyomtatható változat!

Előzetes versenynaptár

Pár fontos információt ezúton is szeretnénk megosztani.

 

Egyesületünk NEA pályázaton nyert, amit szerettünk volna több fejlesztésre, eszközvásárlásra fordítani, azonban azonnal bele kell fordítanunk a terembérleti díjak emelkedésének kompenzálására. Eddig ugyan még "csak" a MOM Sport jelezte, hogy közel 15% emelést hajt végre, de várható a többi is. A pályázaton nyert összeggel sikerült tagdíjemelés nélkül ezt kiegyenlíteni, de ismét feszes év elé nézünk.

 

 

Nevezéseink a következő évi bajnokságokra:
A felnőtt bajnokságok közül női, férfi OB1, férfi OB2 és valószinüleg férfi OB3 kategóriában indulunk.
Utánpótlás korosztályok közül az U11 vegyes, U15, U17 és U19 lány, U13, U15, U17 és U19 fiú korcsoportra adtuk le jelentkezésünket. Sajnos várhatóan az U17 és U19 lány nem fog elindulni.

 

A versenyengedélyeket 2015 augusztus 1 után lehet befizetni. A 2001 és idősebb korosztály részére 5000 ft, míg a fiatalabbak számára 3500 ft a következő évi bajnoki versenyengedély. A versenyengedélyt csak azon játékos számára lehet kiváltani, aki az előző bajnoki év utolsó havi elmaradt tagdíját is befizette (sajnos még mindig van, aki több levél ellenére sem rendezte).

 

Az első edzések lassan elkezdődnek. A lányok július 27-én 18.30-kor találkoznak a Vérmezőn (vagon előtt), hogy az alapozó foglalkozásokat elkezdjük.
OB1 és OB2-es csapatunk augusztus 3-án 19 órakor kezd a MOM Sportcsarnokban.

Augusztus 7-én felnőtt csapataink és az U19 lány válogatott elutazik Tápiószentmártonba, az OB1-es csapat 3, a többiek 4 napos edzőtáboron vesznek részt. Leutazások megbeszélése az 1. edzésen történik, az edzőtábor díját aznapra hozni kell.

 

Augusztus 12-én az OB1-es csapat Prágába buszozik, a Cseh Open tornán igyekszik minél jobb eredményt elérni, majd augusztus 21-én a lányok mennek Ljubljanába.


Közben a terem- és futóedzések folyamatosan zajlanak.

 

Augusztus 25-én 17.30-kor kezdődik az utánpótlás csapatok edzése. az első héten csak alapozó futó és erősítő foglalkozások szerepelnek az étlapon, majd szeptember 1-jével kezdődnek a teremedzések is. (Találkozó: MOM Sport, előtér).

 

Az edzéseink időpontja kissé kibővült, hétfőnként 18.30-tól az U13-15-ös csapat és az OB3-as csapat játékosai osztoznak egy fél oldalon a MOM Sportban.

 

 

 

Mindkét táblázat tervezet és az utóbbi sajnos még nem tartalmazza az utánpótlás bajnokságok hétvégéit.

 

Kérésünk az U19 lány válogatott csapatért: a válogatott Kanadában szerepel 2016. májusában az utánpótlás világbajnokságon.
Ennek költségeinek előteremtéséhez szeretnénk egy megfelelőn összeállított anyagot eljuttatni a támogatóinknak, de tudásunk ennek elkészítésében véges. Segítséget kérnénk marketingben jártas szülőktől, játékosunktól.

 

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!